Posts by Kika

  Hello theqkash,


  I talked with the Hungarian Ionos and they sold the products of the Polish company, but I needed an english IP address for a project. I needed some simple solution that simply works and has an admin interface behind it, that's why I ordered my first VPS at ionos.co.uk. I have found that the english customer service is helpful, also available by phone, but they also help quickly in chat.


  If I hadn't needed engilsh IP address than I would have gone to an old partner, the hungarian Integrity Ltd., where the situation would have been even simpler. They are very flexible and available at any time. I really like working with them.


  For me, Ionos has made it easier to choose the admin interface because they offer Plesk by default, which customers liked as well and doesn’t seem like a bad choice from an operational standpoint either.

  Best regards,
  Kalman

  Pár dolog, amit érdemes tudni a fenti szolgáltatóról:

  • Chat support csak munkaidőben van, ezen kívül viszont kulturalt telefon support van 7/24, segítőkészek, türelmesek, már volt rá szükségem.
  • A szerverek olcsók, de a backup tárhely drága hosszutávú mentesekre, viszont van náluk HiDrive is, ami szintén olcsó, 2TB 20GBP. Én ezt használom hosszutávú backupra, illetve mellette szerintem ajánlott egy komplett szerver mentés is, ha esetleg fejreállna egy frissítés után.
  • FTP / sFTP csak a 2TB-os HiDrive-on érhető el, az olcsóbbon ki van kapcsolva, szóval Plesk-ből történő mentéshez mindenképpen ezt kell megvenni.
  • 25-ös kimenő port alapból le van tiltva, ezt csak a support tudja engedélyezni, nekem 5 perc alatt megvolt.
  • a bejövő levelező portokat az Ionos felületén a subscriptions részben a tűzfalon lehet kinyitni, a Pleskben hiába keresitek :)
  • Let's Encrypt alapból benne van a Plesk-ben
  • a 400Mbit sávszél valóban annyi, Digi gigabites netről simán megvan.
  • Plesk sok nyelven beszél, magyarul is.
  • Havonta terhelik a bankkártyát, de előtte figyelmeztetnek korrektül.

  Sziasztok,


  gondolom nem csak én vagyok az, akinek elege lett abból, hogy biztonsági résektől roskadozó szervereket üzemeltessen és már nem tudok hinni abban, hogy akár ezt a projektet, vagy akár egy új projekt keretében ezt tovább lehessen vinni.

  Félreértés ne essék én hálás vagyok Laurentnek és azoknak a fejlesztőknek, akik az elmúlt években egy elég rugalmasan alakítható, alapvetően átgondolt eszközt adtak a kezünkbe, de azt is látnunk kell, hogy nekik is van életük, családjuk, munkájuk, jobb és rosszabb napjaik és ők is csak emberek.


  Szétnéztem, hogy milyen ingyenes megoldások vannak és milyen fizetősek és végül feladtam az ingyenes vonalat, egyszerűen az összes projekt látszólag hasonló gondokkal küzd, ami azt gondolom, hogy érthető.


  Tavaly kezdtem el tesztelgetni az ionos.co.uk szolgáltatását - ami nem keverendő a magyarral, akik a lengyel ionos termékét árulják - és nekem az elmúlt 5 hónap fényében azt kell mondanom, hogy határozottan bevállt a dolog. Áttértem a fizikai szerverekről a VPS-ekre, amelyeket üveggyöngyökért adnak és van rajtuk Plesk is ebben az árban, már amennyiben azt a telepítést válassza ki az ember. Az első szervert 5 hónapja indítottam, nagyon stabil, a terhelést jól osztják szét, nem szoktam olyan frusztráló dolgokkal szembesülni, hogy másik VPS lenyalná az erőforrásokat és hasonló itthon előforduló problémákkal, szóval határozottan csak ajánlani tudom mindenkinek ezt az irányt.


  Amennyiben más is elindult valamilyen irányba és megosztaná velünk azt megköszönöm, hátha tanulunk valamit egymás tapasztalataiból. :)

  If you believe what he says then you believe that lemon butterflies can fold lemons (German proverb).

  Laurent has already promised me so much this year. He hasn't kept his promise. He even announced on Facebook that something is coming in August. Nothin, has happened.

  Just accept that this project is dead. And if something comes, then it will fail just like this project.

  I’d like to believe :D, but this weekend I ordered a VPS from IONOS UK because I started looking for Plan “B”. Ubuntu 18.04 + cPanel and even cheap. ;)

  I spoke with Nuxwin in late August. Of course, the development of i-hms has not stopped, it is just delayed and we have to wait a bit for it.


  I’m looking forward to what’s going on this year, but I’d like to upgrade the servers between Christmas and New Year. I hope we get a working i-hms in this year.

  Hello,

  I updated my old phpwrapper script and maybe someone needs this feature too :)


  This phpwrapper helps prevent the sending of large amounts of spam and identifies the script used to send it.


  Installation instruction:

  1, create the database with the install.sql which will create the phpmail database.

  2, create a sql user for this database.

  3, copy the files in the /usr folder to the server's /usr folder

  4, set the mysql password in /usr/sbin/sendmail-wrapper-php

  5, modify the template /etc/imscp/php/fcgi/php.ini


  find:

  Code
  1. sendmail_path = "/usr/sbin/sendmail -t -i -f webmaster@{DOMAIN_NAME}"  replace with:

  Code
  1. ;sendmail_path = "/usr/sbin/sendmail -t -i -f webmaster@{DOMAIN_NAME}"
  2. sendmail_path = "/usr/sbin/sendmail-wrapper-php -t -i -f webmaster@{DOMAIN_NAME}"
  3. auto_prepend_file = /usr/share/php/php_set_envs.php


  If you use php-fpm than you will found the php.ini in the /etc/imscp/php/fpm


  6, If you want to modify the default daily mail limit than you could modify the default value of the daily_limit column in the mail_domains table. The default limit is 2000 email / day.


  7, rebuild customer's configuration files

  Code
  1. perl /var/www/imscp/engine/setup/imscp-reconfigure -da

  Files

  Just my 2cents...

  Before rewriting it in Vue.js, would it be possible to officially support Debian10 Buster? :)

  The GIT version is working with Buster, but the plugin system didn't finished yet in this version. So if you don't use any plugin then you could use the GIT version.