Posts by theqkash

  Szia magyar barátom!


  Nem tudom, hogy teljesen értettem-e az állításodat, mert a magyar nem az én anyanyelvem, de ha az ionos.co.uk-ról írsz, Lengyelországban a home.pl márkanév alatt jelenik meg, és határozottan nem szolgáltató, hogy mi ajánlani Lengyelországban (bár valóban az egyik legnagyobb tárhely- és VPS-szolgáltató) - főleg annak a ténynek köszönhető, hogy a professzionális megoldások sajnos nehezebbek technikai támogatást szerezni egy komolyabb probléma esetén.


  Nem tudom, hogy néz ki az ionos.co.uk esetében, soha nem volt kedvem használni, de a lengyel piacon sokan használják a webh.pl-t, amely egyszeri telepítéshez kínálja a DirectAdmin szolgáltatást. díja körülbelül 75 USD. Alternatív megoldásként kereskedelmi licencet is rendelhetnek az orosz ispmanager panelhez, ami szintén jó megoldás, és a megvásárolt szerver üzemkész és csak működik. A webh.pl hátránya azonban az, hogy a támogatás csak szövegesen működik panelbeküldéseken keresztül, miközben a válaszokat gyorsan és konkrétan adják meg a témában. A támogatást lengyel és angol nyelven nyújtják.


  Általánosságban azonban azt javaslom, hogy keressen valamit a helyi piacon a helyi vállalkozók támogatására, ahelyett, hogy olyan globális vállalatokat támogatna, mint az ionos, de ez az esethez való hozzáállásától függ.


  Üdvözlet Lengyelországból

  Luke

  instalé los plugins de roundcube, pero dices que hay que habilitar administrado en el sitio, y esta opción no la encuentro

  Si los buzones de correo electrónico se crearon antes de agregar la extensión a i-MSCP, debe agregar manualmente el filtro de tamiz en la configuración del filtro en la pestaña Configuración - Filtros, dentro de "roundcube" después de iniciar sesión.


  Para hacer esto, primero asegúrese de que en /var/www/imscp/plugins/RoundcubePlugins/config.php tiene "yes" en el campo de activación de ManageSieve. De lo contrario, establezca "yes" y realice una actualización del complemento mediante la administración del complemento i-MSCP.


  Luego, si después de cambiar a los filtros mencionados anteriormente en "Roundcube" aún no ve el filtro de spam, agréguelo. Por ejemplo, puede mover todos los mensajes de X-Spam-Flag "YES" a spam.

  К сожалению, похоже, что проект мертв. Никаких контактов со службой поддержки, никакой новой версии и никаких обещаний что-то сделать.


  Но если панель понравилась - в ней все работает, можно пользоваться.

  Sajnos nem tudok folyékonyan beszélni magyarul, de megpróbálom :-)


  A teljes levelezőkiszolgáló csak egy SSL-tanúsítványt használhat.


  Ha e-mail szolgáltatásként tanúsítványt állítja be a test.hu domainhez kiadott helyettesítő karakter tanúsítványra, akkor többé már nem tudja használni más e-mail tanúsítványt más domainekhez.

  Az SSL helyettesítő SSL tanúsítvány drága téma. Az i-MSCP telepítésével is telepítenie kell.


  Javaslom a LetsEncrypt használatát, vagy állítson be egyetlen domain címet, amely kezeli az e-maileket, és beírja a konfigurációba. Ie. Ön megadja, hogy a mail.ceges1.hu ilyen cím lesz, és a konfigurációban mindenütt megadja.


  Ilyen tanúsítvány előállításakor megadhat bármilyen címet, amely csak a szerverre mutat.

  Igen, a Google megváltoztatta a levelezőszerverek által használt SSL-tanúsítványok megközelítését.


  Javasolható legegyszerűbb megoldás: futtassa a LetsEncrypt kiterjesztést az i-MSCP tárolóból, és hozzon létre egy SSL tanúsítványt az azt használó e-mail szolgáltatásokhoz, amely tartalmazza az összes domain címet, amelyek felhasználhatók az e-mailekhez gmailen keresztül történő kapcsolódásra.


  Alternatív megoldásként érvényes SSL-tanúsítványt kell futtatnia az e-mail szolgáltatásokhoz. Ez az i-MSCP telepítése / újrakonfigurálása során a telepítő szintjén jelezhető.