Posts by theqkash

  robbo007


  Best solution for now (by vege.net but rewrited a bit by me):


  1. cd /usr/share/ca-certificates/mozilla/

  2. wget https://letsencrypt.org/certs/lets-encrypt-r3.pem

  3. mv lets-encrypt-r3.pem lets-encrypt-r3.crt

  4. dpkg-reconfigure ca-certificates
  In this step check new letsencrypt Cert (lets-encrypt-r3.crt)


  5. Edit file: /var/www/imscp/engine/PerlLib/iMSCP/OpenSSL.pm and comment line 134 with # to look like that:  Code
  1. my $cmd = [
  2. 'openssl', 'verify',
  3. # ( ( $self->{'ca_bundle_container_path'} ne '' ) ? ( '-CAfile', $self->{'ca_bundle_container_path'} ) : () ),
  4. '-purpose', 'sslserver', $self->{'certificate_container_path'}
  5. ];


  6. Go to Let's Encrypt tab on your domains and press button to renew certificate.

  Any log ? Nothing, dada ?


  From yesterday certificates are generating "fine" on my Ubuntu and Debian installations, but after generating certificate it shows correct expiration date, so no problems within LetsEncrypt tab, but on Domains tab there is information that certificate is incorrect.


  This is LetsEncrypt tab:


  chrome_2021-09-28_15-22-58.png  And this is Domains tab:


  chrome_2021-09-28_15-23-43.png  When I try to open site, it's saying hello with certificate from another domain (from first domain on that ip).

  Szia magyar barátom!


  Nem tudom, hogy teljesen értettem-e az állításodat, mert a magyar nem az én anyanyelvem, de ha az ionos.co.uk-ról írsz, Lengyelországban a home.pl márkanév alatt jelenik meg, és határozottan nem szolgáltató, hogy mi ajánlani Lengyelországban (bár valóban az egyik legnagyobb tárhely- és VPS-szolgáltató) - főleg annak a ténynek köszönhető, hogy a professzionális megoldások sajnos nehezebbek technikai támogatást szerezni egy komolyabb probléma esetén.


  Nem tudom, hogy néz ki az ionos.co.uk esetében, soha nem volt kedvem használni, de a lengyel piacon sokan használják a webh.pl-t, amely egyszeri telepítéshez kínálja a DirectAdmin szolgáltatást. díja körülbelül 75 USD. Alternatív megoldásként kereskedelmi licencet is rendelhetnek az orosz ispmanager panelhez, ami szintén jó megoldás, és a megvásárolt szerver üzemkész és csak működik. A webh.pl hátránya azonban az, hogy a támogatás csak szövegesen működik panelbeküldéseken keresztül, miközben a válaszokat gyorsan és konkrétan adják meg a témában. A támogatást lengyel és angol nyelven nyújtják.


  Általánosságban azonban azt javaslom, hogy keressen valamit a helyi piacon a helyi vállalkozók támogatására, ahelyett, hogy olyan globális vállalatokat támogatna, mint az ionos, de ez az esethez való hozzáállásától függ.


  Üdvözlet Lengyelországból

  Luke

  instalé los plugins de roundcube, pero dices que hay que habilitar administrado en el sitio, y esta opción no la encuentro

  Si los buzones de correo electrónico se crearon antes de agregar la extensión a i-MSCP, debe agregar manualmente el filtro de tamiz en la configuración del filtro en la pestaña Configuración - Filtros, dentro de "roundcube" después de iniciar sesión.


  Para hacer esto, primero asegúrese de que en /var/www/imscp/plugins/RoundcubePlugins/config.php tiene "yes" en el campo de activación de ManageSieve. De lo contrario, establezca "yes" y realice una actualización del complemento mediante la administración del complemento i-MSCP.


  Luego, si después de cambiar a los filtros mencionados anteriormente en "Roundcube" aún no ve el filtro de spam, agréguelo. Por ejemplo, puede mover todos los mensajes de X-Spam-Flag "YES" a spam.