Posts by theqkash

    Well, people are slowly moving away this place and the project, and barely a few people believes that anything good would happen within this project.


    Maybe if anything will be shown to people, they might be prepared that something nice will show, but as for now, sadly, nothing more than next promises had happened.


    I'm afraid that we are waiting for something that wouldn't happen ever. I'm also considering switching to something else, as I'm slowly stopping to believe that it would move forward.

    robbo007


    Best solution for now (by vege.net but rewrited a bit by me):


    1. cd /usr/share/ca-certificates/mozilla/

    2. wget https://letsencrypt.org/certs/lets-encrypt-r3.pem

    3. mv lets-encrypt-r3.pem lets-encrypt-r3.crt

    4. dpkg-reconfigure ca-certificates
    In this step check new letsencrypt Cert (lets-encrypt-r3.crt)


    5. Edit file: /var/www/imscp/engine/PerlLib/iMSCP/OpenSSL.pm and comment line 134 with # to look like that:



    Code
    1. my $cmd = [
    2. 'openssl', 'verify',
    3. # ( ( $self->{'ca_bundle_container_path'} ne '' ) ? ( '-CAfile', $self->{'ca_bundle_container_path'} ) : () ),
    4. '-purpose', 'sslserver', $self->{'certificate_container_path'}
    5. ];


    6. Go to Let's Encrypt tab on your domains and press button to renew certificate.

    Any log ? Nothing, dada ?


    From yesterday certificates are generating "fine" on my Ubuntu and Debian installations, but after generating certificate it shows correct expiration date, so no problems within LetsEncrypt tab, but on Domains tab there is information that certificate is incorrect.


    This is LetsEncrypt tab:


    chrome_2021-09-28_15-22-58.png



    And this is Domains tab:


    chrome_2021-09-28_15-23-43.png



    When I try to open site, it's saying hello with certificate from another domain (from first domain on that ip).

    Szia magyar barátom!


    Nem tudom, hogy teljesen értettem-e az állításodat, mert a magyar nem az én anyanyelvem, de ha az ionos.co.uk-ról írsz, Lengyelországban a home.pl márkanév alatt jelenik meg, és határozottan nem szolgáltató, hogy mi ajánlani Lengyelországban (bár valóban az egyik legnagyobb tárhely- és VPS-szolgáltató) - főleg annak a ténynek köszönhető, hogy a professzionális megoldások sajnos nehezebbek technikai támogatást szerezni egy komolyabb probléma esetén.


    Nem tudom, hogy néz ki az ionos.co.uk esetében, soha nem volt kedvem használni, de a lengyel piacon sokan használják a webh.pl-t, amely egyszeri telepítéshez kínálja a DirectAdmin szolgáltatást. díja körülbelül 75 USD. Alternatív megoldásként kereskedelmi licencet is rendelhetnek az orosz ispmanager panelhez, ami szintén jó megoldás, és a megvásárolt szerver üzemkész és csak működik. A webh.pl hátránya azonban az, hogy a támogatás csak szövegesen működik panelbeküldéseken keresztül, miközben a válaszokat gyorsan és konkrétan adják meg a témában. A támogatást lengyel és angol nyelven nyújtják.


    Általánosságban azonban azt javaslom, hogy keressen valamit a helyi piacon a helyi vállalkozók támogatására, ahelyett, hogy olyan globális vállalatokat támogatna, mint az ionos, de ez az esethez való hozzáállásától függ.


    Üdvözlet Lengyelországból

    Luke