Posts by theqkash

    instalé los plugins de roundcube, pero dices que hay que habilitar administrado en el sitio, y esta opción no la encuentro

    Si los buzones de correo electrónico se crearon antes de agregar la extensión a i-MSCP, debe agregar manualmente el filtro de tamiz en la configuración del filtro en la pestaña Configuración - Filtros, dentro de "roundcube" después de iniciar sesión.


    Para hacer esto, primero asegúrese de que en /var/www/imscp/plugins/RoundcubePlugins/config.php tiene "yes" en el campo de activación de ManageSieve. De lo contrario, establezca "yes" y realice una actualización del complemento mediante la administración del complemento i-MSCP.


    Luego, si después de cambiar a los filtros mencionados anteriormente en "Roundcube" aún no ve el filtro de spam, agréguelo. Por ejemplo, puede mover todos los mensajes de X-Spam-Flag "YES" a spam.

    К сожалению, похоже, что проект мертв. Никаких контактов со службой поддержки, никакой новой версии и никаких обещаний что-то сделать.


    Но если панель понравилась - в ней все работает, можно пользоваться.

    Sajnos nem tudok folyékonyan beszélni magyarul, de megpróbálom :-)


    A teljes levelezőkiszolgáló csak egy SSL-tanúsítványt használhat.


    Ha e-mail szolgáltatásként tanúsítványt állítja be a test.hu domainhez kiadott helyettesítő karakter tanúsítványra, akkor többé már nem tudja használni más e-mail tanúsítványt más domainekhez.

    Az SSL helyettesítő SSL tanúsítvány drága téma. Az i-MSCP telepítésével is telepítenie kell.


    Javaslom a LetsEncrypt használatát, vagy állítson be egyetlen domain címet, amely kezeli az e-maileket, és beírja a konfigurációba. Ie. Ön megadja, hogy a mail.ceges1.hu ilyen cím lesz, és a konfigurációban mindenütt megadja.


    Ilyen tanúsítvány előállításakor megadhat bármilyen címet, amely csak a szerverre mutat.

    Igen, a Google megváltoztatta a levelezőszerverek által használt SSL-tanúsítványok megközelítését.


    Javasolható legegyszerűbb megoldás: futtassa a LetsEncrypt kiterjesztést az i-MSCP tárolóból, és hozzon létre egy SSL tanúsítványt az azt használó e-mail szolgáltatásokhoz, amely tartalmazza az összes domain címet, amelyek felhasználhatók az e-mailekhez gmailen keresztül történő kapcsolódásra.


    Alternatív megoldásként érvényes SSL-tanúsítványt kell futtatnia az e-mail szolgáltatásokhoz. Ez az i-MSCP telepítése / újrakonfigurálása során a telepítő szintjén jelezhető.