I-mscp 1.5.1, unable to login on customer account.

  • Hello, everyone.


    I think I discover a nasty bug in i-mscp 1.5.1, to be more exactly,


    I change a customer password from the admin account. All good.
    I logged out from the admin account.
    I try to login in that customer account and an message appear. " Bad Password".


    I tried this on two servers, same result.


    I-mscp 1.5.1
    Ubuntu 16.04 LTS & Ubuntu 14.04 LTS

  • @Delta04


    Confirmed.


    Here come a patch.


    How to process

    • Download the patch attached below somewhere on your server (such as in /root directory)
    • Test the patch as follow: patch --dry-run -p0 -d /var/www/imscp < Fixed__Couldn_t_update_customer_password__admin_and_reseller_UI_.patch
    • Then if all goes well, effectively apply the patch as follow: patch -p0 -d /var/www/imscp < Fixed__Couldn_t_update_customer_password__admin_and_reseller_UI_.patch

    Once done, retry.

  • A fix has been added in our development branch. See https://github.com/i-MSCP/imsc…545b44d47508349259883e54b
    This fix will be part of next release.


    Thank you for your report.
    Thread closed.

    badge.php?id=1239063037&bid=2518&key=1747635596&format=png&z=547451206

    account_detailed.gif

  • Hi Nuxwin. I just tryed to add this patch. Patch worked but maybee i have to do something else couse a already cant login to customers domain. I need it also for stats.

    I-MSCP 1.5.3 - Debian 9 Stretch

  • badge.php?id=1239063037&bid=2518&key=1747635596&format=png&z=547451206

    account_detailed.gif