De ce nu?


 • template-ul il gasesti in /etc/imscp/bind/parts, iar lista de ip-uri ns este in /etc/imscp/bind/bind.data. Cat despre nginx, cand o sa am mai mult timp liber o sa-l adaug :D. oricum este on todo list ;)


  E un mic bug la instalare cand adaugi ns secundar, mesajul e primary nameserver in loc de secondary
  Dupa ceva teste pe o masina virtuala m-am lamurit cum sta treaba cu imscp, filozofia e un pic diferita de ispcp dar e spre bine.
  De azi bag in productie o masina cu imscp imediat ce termin de adaugat in whmcs.
  Howto-ul ala cu nginx de pe forum nu prea functioneaza dar e bun ca punct de pornire.
  Sunt in teste si cu nginx... sper sa ii dau de capat.
  Oricum felicitari pentru imscp, e o scula reusita si ma bucur ca sunt dezvoltatori romani implicati.

 • In imscp la languages pot incarca fisiere po?

 • Nope. foloseste poedit sa le convertesti in mo

 • Salutare si scuze ca, nu stiu cum se face, dar intru pe aici numai cand dau de probleme. As avea si eu doua chestii de care m-am izbit, pe un server (Debian squeeze cu I-MSCP 1.0.3.0 stable). Nu stiu daca sunt legate de I-MSCP sau de ce "face" el prin conf-urile Apache2 sau sunt chestii stricte de apache.
  Una si cea mai importanta: sa zicem un vizitator intra pe unul din site-uri si-i da refresh in dusmanie (sau face alte manevre rapide), chestie pe care serverul o interpreteaza ca pe un atac si, dupa scurt timp ii da eroare 403, numai acestui IP. Asta-i bine, dar eroarea asta il tine pe respectivul "blocat" pentru 10 sau 15 secunde (nu mai tin minte exact). Intrebarea ar fi daca eu ca root pot modifica acest timp de "blocare" si, evident, unde se gaseste valoarea asta? Ca mi-am batut capul sa ma uit prin fisierele de configurare si n-am gasit-o.
  Ar mai fi o mica chestie, asta se poate sa nu mai avem nevoie s-o facem, dar e bine s-o stiu pentru viitor: sa zicem ca dupa instalarea I-MSCP si "umplerea" lui cu domenii (e in productie, sa zic asa), am nevoie sa schimb FQDN-ul serverului. Astfel, sa zicem, serverul nu se va mai numi server.domeniu1.ro ci server.domeniu2.ro. Implicit as vrea ca si panelul I-MSCP sa "raspunda" la noua adresa in locul celei vechi. Exista vreo metoda sa-i "explic" I-MSCP de noua schimbare fara sa-i dau o noua instalare? Ca pana acolo stiu unde e de modificat, eu imi fac probleme strict legat de I-MSCP, ca are niste cateva domenii pe care le tinem cu niste site-uri mari (ca size) la care e cam aiurea de facut backup.
  Mersi mult.