De ce nu?

 • Daca tot este posibil de ce nu? Poate asa ne (re)cunoastem.


 • Look, sci2tech wants now a Beer from you :P He grant you Mod in this Forum :) (Better bring him a lot of beer :P)


  Holy crap, i am a moderator indeed :D, that's it, let there be b33r :D

 • Wow, odata cu noul i-MSCP avem si Romanian corner. Chiar ma gandeam daca pe forumul ispcp-ului erau si useri din Romania. Bravo lume! :D

  Edited once, last by Delta04 ().

 • Da, stiu.. dar n-am avut curiozitatea de a ma uita la detaliile profilului tau. :dodgy:
  Apropo, am bagat si eu i-mscp intr-un vbox cu debian sa vad ce-i schimbat fata de taticul ispcp. Tzacaneala curata! Sunt impresionat de evolutie sa zic asa. Abia astept versiunea finala! Pana una alta mai testez pe ici colo parti functionale...
  Ispcp-ul merge inca fain, din pacate a trebuit sa-i aduc o serie de modificari pe parcursul timpului, modificari pe care din pacate nu le mai tin minte pe toate. Sper sa nu-mi dea de furca prea mult la un eventual upgrade. :P.
  Inca odata, felicitari! Am sa incerc sa fiu mai activ pe forum, sa iasa ceva super din i-mscp cand iese la lumina versiunea finala. :)


  PS: Sunt curios de ce s-a oprit proiectul ispcp, este o mare enigma pentru mine si banuiesc ca nu sunt singurul. Pe site n-a aparut nimic, am vazut doar o stagnare totala si m-am gandit sa fac sapaturi, cand am aflat de i-mscp.

  Edited once, last by Delta04 ().

 • :) Multam de laude, cateodata mai e nevoie si de feedback pozitiv :D.
  Daca baza de date a ispcp este ok, (fara inregistrari orfane) update-ul este fara probleme. Pana la versiunea finala mai e un pic, deoarece inca mai sunt bug-uri din cele ascunse bine si pana nu le gasim e f riscant sa declari ceva ca stabil. Oricum (in principiu :p) este cam la fel de stabil ca ispcp cand era la versiunea 1.0.0.
  Ispcp s-a oprit din lipsa de developeri. O cearta cu cativa "developeri" de acolo a dus la despartirea noastra, si cum o parte din acei oameni ramasi acolo erau cam in plop cu programarea ...

 • Una din modificari le-am facut chiar astazi. A trebuit sa modific fisierele ispcp-ului astfel incat, doar pentru un domeniu zona dns pentru serverul de mail sa puncteze catre o masina amplasata undeva in maretul Internet, inlocuind mx-ul local.
  O optiune de a seta in dns/postfix ip-ul mx-ului, altul decat unul local de pe masina ce ar rula i-mscp ar fi super.
  O alta functie careia i-am simtit lipsa ar fi mailbox quota, sau mai bine spus setarea individuala pentru fiecare adresa de email creata a unui spatiu pe hdd.
  Inainte de ispcp, cand ma jucam cu inventii personale am reusit sa fac postfix cu mysql care sa aiba optiunea asta. Tutorialul de care m-am folosit atunci, este asta.
  Evident valoarea quota era tinuta in baza de date. Cel mai probabil o implementare in panoul i-mscp n-ar fi grea.