whmcs doesn't execute

  • i-MSCP 1.3.7
    Build: 20161021
    # php -v
    PHP 5.5.9-1ubuntu4.20 (cli) (built: Oct 3 2016 13:00:37)
    Copyright (c) 1997-2014 The PHP Group
    Zend Engine v2.5.0, Copyright (c) 1998-2014 Zend Technologies
    with the ionCube PHP Loader (enabled) + Intrusion Protection from ioncube24.com (unconfigured) v6.0.6, Copyright (c) 2002-2016, by ionCube Ltd.
    with Zend OPcache v7.0.3, Copyright (c) 1999-2014, by Zend Technologies


    # uname -a
    Linux server1 4.2.0-42-generic #49~14.04.1-Ubuntu SMP Wed Jun 29 20:22:11 UTC 2016 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux



    When I go to mysite.com/whmcs I get this output. Any ideas?


    <?php //00e57// *************************************************************************// * *// * WHMCS - The Complete Client Management, Billing & Support Solution *// * Copyright (c) WHMCS Ltd. All Rights Reserved, *// * Version: 6.3.1 (6.3.1-release.1) I have enabled and tested ioncube loader.

  • Please hier new tread

    my System :



    - Distribution: Debian | Release: 9.8 | Codename: wheezy
    - i-MSCP Version: i-MSCP 1.5.3| Build: 20181208 | Codename: Ennio Morricone
    - Plugins installed: ClamAV (v. 1.2.1), Mailgraph (v 1.1.1), OpenDKIM (v 1.1.3), PanelRedirect (v 1.1.5) & SpamAssassin (v 1.1.1)
    - LetsEncrypt (v3.3.0), PhpSwitcher (v 4.0.1), RoundcubePlugins (v 2.0.1)


    https://www.4sync.com/web/r/dwMJ2VT4

  • @Speddy


    This has nothing to do with the WHMCS plugin ;)

    badge.php?id=1239063037&bid=2518&key=1747635596&format=png&z=547451206

  • I d/led the cpanel backup and copied the files over and imported the databases "the correct" way just now. Still same thing. Wordpress works now though. The Ioncube wizard show's it's working correctly. Any thoughts?