Posts by MiGro94

    Hi,


    thank you very much for your reply.

    Iceman : This is correct - every page redirects to mgross.org - the problem was still from the beginning, because I have set up the environment yesterday evening.



    Unfortunately it is not possible to edit the font in "Code"-Section :(


    I have now set up a 1:1 NAT on the firewall so that everything is passed to the web server - but unfortunately this also produces the same error.


    Regards

    Michael

    Hi,


    first of all please excuse the stupid question, but I just can't get any further at the moment.


    I have an iMSCP server behind a PFSense.

    The forwarding itself works very well.


    The problem is that I have different domains on my iMSCP instance. However, if I enter these domains via the Webgui, I only get to one page again and again.


    So for example I have mgross.org and mgw94.de.

    Both sites have different website contents based on iMSCP - but they all continue to work on mgross.org.


    Somebody an idea? :angel:


    Regards

    Michael


    Attached the forwarding rules


    2019-06-24 16_41_57-Window.png

    Hallo fan-com,


    ich kann mich Bulli nur anschließen, bei mir hat es bisher auch immer gut funktioniert.

    Sicherheitshalber kannst du deinen Hoster ja fragen, ob er ein Backup von deinem vServer machen kann (vor dem ganzen Thema) - manche Anbieter machen dies.


    Grüße

    Michael

    Hello together,


    first of all I want to thank the developers for this great control panel - I think it's really great.


    I currently have a problem uploading new software to the Software Depot.

    If I upload the software, I first get the message that everything worked - then the software is installed and aborts with the error that the package is damaged.


    I downloaded the package directly from the manufacturer and uploaded it back to i-MSCP - without any changes.

    I tried it with wordpress and joomla.

    Did I do something wrong here?


    2018-11-12 19_31_23-Admin _ Einstellungen _ Softwareverwaltung.png

    2018-11-12 19_31_44-Admin _ Einstellungen _ Softwareverwaltung.png


    Unfortunately the Screenshots are german - I am sorry.


    I am using i-MSCP 1.5.3 Build: 20180516


    Thank you very much for assistance and I wish us a nice week.


    Greetings from Germany


    Michael

    Hi together,


    After the last updateshave always run smoothly, I have thought of the fact that I can carry out the update on version 1.4 once a week.


    Unfortunately, it had to happen that after the update 2 websites run into a white screen.


    First of all, I have expected that the kit has a defect, but unfortunately 2 different software systems are affected.


    - osTicket (helpdesk.bemi14.de)
    - wordpress (feuerwehr-rhh.de)



    Both sides are after the update in a white screen.



    Apache-Error-Log:




    Unfortunately I could not find any errors which would explain the mistake.
    A data restore from files before the updates does not solve the problem


    Regards


    Michael


    PS: Thank you for your help ||