Posts by sektor

    Látom Nuxwin barátunk megadta a választ, a netkapcsolatoddal van a gond, ha virtuális környezetben futtatod, akkor állítsd NAT ra ha azon van akkor Bridge re. Ha nem virtuálison van akkor ellenőrizzd az internet kapcsolatod.

    Mivel az idő szorít egy project miatt és kell a panel nem volt erre lehetőség most.


    a kérdésekre a válaszok:


    - 70% nál mysql-server configurálás volt
    - local sql (5.7)
    - apache-php fpm
    - ftp (proftpd)
    - dovecot

    Szia Jonci! A panel telepítés megakad 70% on és nem megy tovább... édekes dolog minden rendben van nem áll le csak kiakad és csak dolgozik a semmin. a rendszer és a panel a fent beszéltek alapján. Szerinted mi lehet a baj?


    Közben leváltottam ubuntu 14 re és imscp 1.2.9 re.
    Ezzel semmi baj simán fut minden problémamentesen. Kíváncsi lennék azért mi volt a baj a másik összeállítással.
    Tovább tesztelem Virtualboxban. Igaz csak később valamikor, de amint lesz eredmény postolom nektek. Köszönöm a helpet.

    Köszi a véleményt. Nuxwin a buggal kapcsolatban azt írta hogy nincs benne bug egyáltalán és teljesen stabil. Gondolom kisebb változtatások vannak hátra azért nem tették még ki stable verzióba.

    Sziasztok. Érdekelne, hogy ki milyen szerver distrot ajánlana ennek a panelnak.


    Természetesen nem vagyok kezdő és számos rendszerrel teszteltem az I-MSCP panelt. Hibákat is tapasztaltam bizonyos verzióknál, például ubuntu server 14.02 LTS nél nem működik a PDO és kizárja a külső FTP csatlakozást bár az utóbbi szerintem inkább egy tűzfalas probléma miatt volt, valószínűleg nem volt nyitva a port hiába DMZ-ben volt az ip valami blokkolhatta a bejövő kapcsolatot. Szóval vissza térve a kérdésre ki milyen szervert használ és miért? melyik vált be? gondolok ezalatt az ubuntu és debian szerverekre. Illetve melyik panel verzió fut bugmentesen stabilan?


    A válaszokat előre köszönöm! Üdv! :thumbsup:


    Tisztelt Nuxwin től a következő infot kaptam:


    - 1.3.0 branch stabilabb min az 1.2.17
    - ajánlott Ubuntu 16 Xenial vagy Debian Jessie (kipróbáljuk)

    Sziasztok! Régi motoros vagyok, örülök, hogy még mindig aktív a magyar topik! Sajnos nemrég Decemberében egy titokzatos oknál fogva bannoltak, ill töröltek az oldalról. Amire a válasz csak annyi volt hogy "hát biztosan jó oka volt rá" de megmondani nem tudta miért történt. Ennyire szeretik a magyarokat :) Egyébként csodálattal látom mennyit foglalkoztok ezzel a motorral. Nemkülömben én is így vagyok vele, és pár év után az 1.1 óta úgynéz ki tényleg komolyabban használható "lesz", mert azért még van mit tenni venni.